Om oss

Om Et tryggere liv

Et tryggere liv er en norsk organisasjon som arbeider globalt for å bekjempe bekjempe fattigdom, forhindre unødvendige liv tapt, og for å gi mennesker mulighet til en tryggere fremtid i et tryggere samfunn.

Et tryggere liv startet reisen i januar 2017, og har siden den tid etablert et viktig nettverk av samarbeidspartnere og organisasjoner som arbeider mot samme mål som oss - skape forandring i Dr Kongo. Vår bakgrunn fra humanitært arbeid globalt, og ikke minst pengeinnsamling til veldedighets-prosjekter, gjør at vi tørr å si - Vi er en liten organisasjon, med store mål.

Vår strategi for å lykkes er å fokusere på 1 land og 3 prosjekter til en hver tid - Utdanning, helse og entreprenørskap. Vi samarbeider med flere organisasjoner, kirkemenigheter og statlige institusjoner i Dr Kongo for å nå våre mål.

Vi lykkes takket være våre støttespillere

Et tryggere liv er drevet av en gruppe mennesker med lang erfaring innenfor humanitært arbeid i Norge og globalt, og med vår unike samarbeid med studentforeninger, presbyterianske kirke og våre entusiastiske frivl "fou Vi er politisk og statlig uavhengig, og vi mottar ikke statsstøtte. Det betyr at alt vårt arbeid er 100% drevet frem av bedrifts-partnere og private mennesker som deg.

Vi og teamet av organisasjoner samarbeider for å skapt bærekraftig økonomisk forandring innenfor helse, utdanning entreprenørskap for de aller svakeste i samfunnet i Dr Kongo. Vår unike samarbeid med myndighetene i Dr kongo, presbyterianske-kirke, og flere sentrale aktører, gjør at vi kan gi effektiv nødhjelp til det som trenger det mest.